2015-11-07

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a Volvox Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Volvox Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Volvox Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.inulinu.com oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Volvox Kft.
A szolgáltató székhelye: 6200 Kiskőrös, Szendrey Júlia u. 3/1.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@gastrolife.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 03-09-104733
A szolgáltató adószáma: 10641701-2-03
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Bács-Kiskun Megye Bíróság Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36 78/513-925
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-81173/2014.
A szerződés nyelve: magyar
Ikonok: Freepik a www.flaticon.com-tól.
csicsóka inulinu logóval